Kosten

Een eenvoudige website hoeft helemaal niet zo duur te zijn.

De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk die ervoor nodig is. Neemt u eens contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.


website ontwikkeling

De kosten voor het bouwen van een website zijn afhankelijk van de wensen. Uit hoeveel pagina's bestaat de site? Hoe wordt het ontwerp? Zijn er nog extra onderdelen nodig ('add-ons') zoals een slider, of een e-commerce pakket?

Concrete5 heeft een marktplaats voor extra thema's (design) en uitbreidingen (add-ons). Sommige zijn gratis, maar voor andere moet een vergoeding worden betaald. Ik ontwikkel ook zelf onderdelen en thema's.

Soms kan het gewenst zijn om een tekstschrijver of fotograaf in te huren. Indien u dat wenst, verwijs ik u graag verder.

website onderhoud

Websites vergen onderhoud: software up-to-date houden, back-ups maken, up-time monitoring, support, administratie voor hosting, de registratie van domeinnamen verlengen, etc.

Voor het onderhouden van uw website reken ik een kleine, jaarlijke bijdrage.

website wijzigingen

U kunt later ook zelf wijzigingen maken in de inhoud van de website. Met concrete5 is dit relatief eevoudig te doen, en ik zal u dan ook graag leren hoe dit werkt.

Voor kleine wijzigingen in uw website reken ik niets. Maar als het gaat om veranderingen die vaker voorkomen of die heel groot zijn, zijn er natuurlijk wel kosten aan verbonden. Dit zal ik altijd van tevoren met u overleggen.

domeinregistratie

De zogenaamde domeinnaam van een website moet worden geregistreerd. Hier zijn jaarlijkse kosten aan verbonden. Deze kosten hangen af van de extensie en van de registrator.

Een .com domein is bijvoorbeeld iets duurder dan een .nl domein.

hosting

Een website heeft een "plek" nodig voor toegang tot het internet; een host. Vaak worden hier speciale computers in datacenters voor gebruikt. De kosten voor deze hosting hangen af van de kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en service van de hoster. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van wat uw website nodig heeft, bijvoorbeeld van het aantal bezoekers dat u verwacht.

Anchor ICT heeft websites ondergebracht bij verschillende hostingbedrijven. Deze hosting kan ik hier voor u verzorgen, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen hostingprovider kiezen.